Priser

Priser

Fundraising Club tilbyder både en løsning for dig, der ønsker at betale et mindre beløb hver måned, og dig der gerne vil spare næsten 50% ved at betale én gang årligt.

Du bestemmer prisen!

Alle priser er inkl. moms.

månedsmedlemskab

DKK 245 /md.

Fondsdatabase

Nyheder om fonde

Månedligt webinar

QuickClass kursus

Værktøjer og skabeloner

Lukket sparringsnetværk

Rabatter og tilbud

Betal med kreditkort

Betal med faktura

Årsmedlemskab

Vi anbefaler

DKK 125/md.

Betal 1.500 kr. med det samme og spar næsten 50% i forhold til et månedsmedlemskab

Fondsdatabase

Nyheder om fonde

Månedligt webinar

QuickClass kursus

Værktøjer og skabeloner

Lukket sparringsnetværk

Rabatter og tilbud

Betal med kreditkort

Betal med faktura

Kommuner

Ønsker du at give lokale foreninger i din kommune adgang til Fundraising Club?

Her kan du læse meget mere om kommuners mulighed for et flerbrugerabonnement.

Landsforbund

Er du fra et landsforbund eller en landsorganisation, som ønsker at give dine lokale foreninger adgang til Fundraising Club, så læs mere om muligheden for flerbrugerabonnement til landsforbund /landsorganisationer.

Fundraising Pro

Vi tilbyder også en løsning for dig som arbejder med større projekter, der rækker udover det lokale og foreningslivet. Prøv Fundraising Pro, som er et skræddersyet arbejdsredskab til større organisationer og offentlige instanser.

Ofte stillede spørgsmål

Er Fundraising Club noget for mig?

Fundraising Club er målrettet til foreninger og mindre organisationer. Vi har barberet alt det unødvendige fra og målretter alt vores indhold til foreninger og mindre organisationer. Er du kommunal fundraiser eller fundraiser for en større organisation, kan vi anbefale vores søstersite, Fundraising Pro.

Kan jeg få hjælp til at komme i gang?

Ja, du finder en række hjælpevideoer og artikler i vores support-sektion. Derudover kan du også finde et webinar, hvor vi giver eksempler på optimal udnyttelse af alle værktøjer og underviser i, hvordan du får mest ud af systemet. Du er også altid velkommen til at skrive eller ringe til os

Hvor mange fonde er der i databasen?

Vi har gjort et kæmpe arbejde for at udvælge alle de fonde, der er relevante for dig og din forening. Vi har frasorteret irrelevante fonde, som du og din forening alligevel ikke kan søge. Vi har ca. 400 fonde i databasen, som vi løbende opdaterer.

Hvor ofte kommer der nyheder?

Vi tilføjer relevante nyheder stort set dagligt. Vi tilføjer kun relevante nyheder, som enten er til inspiration eller giver vigtig viden om nye puljer og frister. Du kan selv vælge, om du vil have tilsendt alle nyheder på e-mail, efterhånden som de udgives, eller om du vil nøjes med et ugentligt overblik i din indbakke

Hvad indeholder webinarerne?

De månedlige webinarer indeholder bl.a. undervisning, gennemgang af aktuelle puljer, interviews med fonde og interviews med foreninger, der har haft succes med fundraising. Udover de månedlige webinarer kan der komme webinarer med aktuelle emner.

Skal man være med live på webinarer?

Nej, du behøver ikke være med live på webinarerne. Som udgangspunkt optages alle webinarer og tilføjes til arkivet, så du kan se dem, når det passer dig. Men vi anbefaler, at du er med live, så du får mulighed for at stille spørgsmål til netop dit projekt undervejs.

Hvad er sparringsnetværket?

Sparringsnetværket er en lukket Facebookgruppe, som du får adgang til som medlem i Fundraising Club. Her kan du stille spørgsmål og få hurtig hjælp af alle de andre medlemmer og af eksperterne. Vi går også nogle gange live med input om aktuelle emner.

Hvilke rabatter og tilbud kan jeg få?

Som medlem af Fundraising Club får du rabat på konsulentydelser fra Aktiv Fundraising. Her kan du få rabatter på f.eks. startpakker og klippekort. Derudover tilbydes du som medlem også rabatter på kurser udbudt af Aktiv Fundraising.

Hvorfor er Fundraising Club så billig i forhold til konkurrenterne?

Fordi vi er skarpe på vores indhold. Vi har et indgående kendskab til de 400 fonde, som er relevante for dig og din forening. Til gengæld holder vi knap så meget øje med de andre 15.600 fonde. Det gør både dit og vores arbejde lettere: Du kan nemt finde nålen i høstakken, fordi vi gør høstakken mindre. Og vi kan fokusere ressourcerne og give dig en meget høj service på alt, hvad der er relevant for netop din forening. Desuden har vi eksisteret i 20 år og har mange medlemmer, hvilket er med til at holde omkostningerne nede.

bliv medlem i dag

Tilmeld dig nu!

Er du klar til at begynde din fundraising? Så tilmeld dig vores medlemsklub og få alle fordelene med det samme.

Vi har lavet en introduktionsvideo, hvor du får  en hurtig og let tilgængelig guide til Fundraising Clubs unikke fondsdatabase, webinarer, netværksgruppe, værktøjer og skabeloner. Så kan du hurtigt komme i gang med at søge.