Fonde

I Danmark har vi 16.000 fonde og legater, som yder støtte til mange forskellige formål. Det kan virke overvældende, og det vigtige spørgsmål for dig og din forening er selvfølgelig: Hvilke fonde skal I søge – og hvor er der størst chance for succes? Kort sagt: Hvor er ‘nålen i høstakken’?

Hos Fundraising Club gør vi arbejdet let for dig ved at gøre ‘høstakken’ meget mindre. Vi har et indgående kendskab til området og har udvalgt de ca. 400 fonde, legater og puljer, som er relevante for din forening at søge.

Det betyder helt konkret, at vi har frasorteret alle fonde, som foreninger alligevel ikke kan søge – og at du derfor hurtigt kan få et overblik og komme i gang med det, du egentlig er her for: At skaffe fondsmidler til din forenings nye projekt. Som klubmedlem får du overskuelig, præcis og yderst brugbar information om alle relevante fonde, herunder ansøgningsfrister og hvad den enkelte fond støtter. Så kan du hurtigt finde ud af, hvilke fonde du skal søge

Nyheder

Der sker rigtig meget på fundraising-området, og det kan være en stor opgave at have fingeren på pulsen.

Vi gør arbejdet nemt for dig og samler alle relevante nyheder om fonde og fundraising i et overskueligt nyhedsfeed. På den måde kan du let holde dig opdateret, så du ikke går glip af relevante muligheder for at søge nye puljer og fonde.

Du kan se alle nyheder på vores medlemssite, og du kan også vælge at få nyheder tilsendt på mail – enten som en ugentlig opsummering eller løbende, når vi lægger nyheder online. På den måde ved du hele tiden, hvad der rører sig

Webinarer

Mindst en gang om måneden afholder vi et webinar, hvor vi tager aktuelle emner op. Her kan du få mange gode råd og ny inspiration til din egen fundraising.

Du kan følge med live og har også mulighed for selv at deltage og stille spørgsmål, når vi:

  • Gennemgår nye og relevante puljer, som du med fordel kan søge
  • Underviser i forskellige færdigheder, som du kan benytte i din egen fundraising
  • Interviewer foreninger, der har haft succes med fundraising
  • Interviewer relevante fonde, der giver gode råd og fortæller, hvordan de vurderer din ansøgning

Alle webinarer optages og tilføjes til vores arkiv, så du altid kan ‘gå tilbage’ og finde inspiration til din fundraising.

QuickClass fundraising kursus

Hvis du er ny i fundraising, er vores QuickClass fundraising kursus perfekt for dig. Her får du et hurtigt overblik over, hvordan du bør gribe hele fundraising processen an.

QuickClass fundraising kurset er et videokursus på i alt ca. en time, hvor vi i korte videoer guider dig igennem de forskellige faser – fra udviklingen af dit projekt til afsendelse af ansøgninger og håndtering af både tilsagn og afslag. 

Du kan tage kurset, når det passer dig, og du kan altid holde pause og genoptage kurset en anden gang

Værktøjer og skabeloner

Som fundraiser vil du  helt sikkert opleve, at fondene efterspørger en række bilag, som skal udformes efter bestemte kriterier.

Vi har samlet en lang række værktøjer og skabeloner, som du enten kan bruge direkte eller tage udgangspunkt i, når du udarbejder dine egne bilag. Du kan derfor spare rigtig mange timer, når du skal finde ud af, hvordan det enkelte bilag skal se ud, og hvad det skal indeholde.

Her får du bl.a. skabeloner til projektbeskrivelser, budgetter, diverse analyser og en række tjeklister, som du kan benytte i dit arbejde. Desuden kan du finde love og regler, som kan være relevante for dig og din forening

Sparringsnetværk

Undervejs i fundraising processen vil du helt sikkert støde på udfordringer og have spørgsmål til, hvordan du kommer videre. Derfor har vi oprettet et lukket sparringsnetværk på Facebook, som du får adgang til. Her kan du stille alle dine spørgsmål.

I vores sparringsnetværk kan du få hjælp af mange andre foreninger, der har stået i samme situation som dig. Desuden deltager og svarer eksperterne bag Fundraising Club også jævnligt på spørgsmål

Rabatter og tilbud

Som medlem af Fundraising Club står du forrest i køen og modtager jævnligt eksklusive tilbud og særlige medlemsrabatter på vores ydelser. Det kan være rabat på konsulenthjælp fra vores eksperter, og det kan være rabatter og tilbud på kurser, workshops og meget andet.

Med de ekstra tilbud kan du tage din fundraising til et helt nyt niveau og dermed øge chancerne for succes. Enten ved at dygtiggøre dig på kurser og workshops – eller ved at få vores eksperter til at støtte dig undervejs i processen eller udføre opgaverne for dig