Sådan hjælper I alle kommunens foreninger med fundraising

Styrk lokalsamfundet med fundraising

Ønsker I at styrke jeres lokalsamfund i kommunen og gøre det lettere for jeres lokale foreninger at arbejde med fundraising til deres projekter? 

Så er det muligt at oprette et flerbrugerabonnement til Fundraising Club for jeres lokale foreninger!

Et flerbrugerabonnement betyder, at I som kommune investerer i jeres foreningsliv, og giver lokale foreninger et værktøj til at rejse midler og styrke foreningslivet og lokalsamfundet. 

Hvad siger kommunerne?

Lars Kastberg

Lars Kastberg Projektudvikler - Byudvikling og Arkitektur - Vejle Kommune

Fundraising Club understøtter vores sparring og arbejde med foreninger om fundraising. Jeg henviser jævnligt en forening til Fundraising Club. Her får de et sted, hvor de selv kan finde de puljer, der passer til der projekter, og de bliver gjort opmærksomme på både lokale fonde og puljer, men også store nationale fonde, som vi ikke nødvendigvis har viden om i Vejle Kommune.

Andrea Kuzevki

Andrea Kuzevki Landdistriktskonsulent - Jammerbugt Kommune

Vi har Fundraising Club, fordi det klæder vores ildsjæle på til selv at søge penge, og det gavner vores kommune i sidste ende. Vi afholder årligt et arrangement for vores ildsjæle, hvor Fundraising Club holder oplæg. Med Fundraising Club giver vi vores ildsjæle hjælp til selvhjælp.

Styrk jeres lokale frivillige og ildsjæle i kommunen

Foreninger spiller en stor rolle i samfundets kommuner. De fleste foreninger fremmer mødet mellem mennesker og bidrager derfor til fællesskab, integration og sundhed i kommunerne.

Et stærkt foreningsliv er med til at mindske ulighed og bidrager til at borgere i alle aldersgrupper kan mødes og deltage i meningsfulde aktiviteter i fritiden. Projekter i foreningslivet skabes af medlemmer, bestyrelser og andre ildsjæle i lokalsamfundet.

En investering i et flerbrugerabonnement giver jeres lokale foreninger mulighed for nemmere at udvikle og styrke jeres foreningsliv og lokalsamfund i kommunen. Det klæder jeres foreninger på, så de kan rejse eksterne midler til foreningslivet i jeres kommune.

kontakt os
Fundraising Club

Hvad er Fundraising Club?

Danmarks mest målrettede værktøj til foreninger der arbejder med fundraising! Medlemssiden er designet og udviklet til at imødekomme det lokale foreningslivs behov og ønsker.

Fundraising Club giver kun relevante informationer om fonde og puljer, som det lokale foreningsliv kan søge. Frasorteret er alle de fonde, der støtter forskning, offentlige institutioner eller landsdækkende projekter. Her henviser vi til vores søsterside, Fundraising Pro.

Fundraising Club består derfor blandt andet af en fondsdatabase, som er 100% målrettet foreninger, så de hurtigt, nemt og ubesværet kan finde de fonde som passer til dem og deres projekt. Databasen består af landsdækkende og lokale fonde og puljer, hvor foreninger nemt kan danne sig et overblik over fonde og puljer, støtteformål og ansøgningsfrister.

Hvad får I og jeres foreninger ved et abonnement?

Ved at give jeres foreninger adgang til Fundraising Club får de:

  • En altid opdateret fondsdatabase
  • Inspirerende nyheder og notifikationer om nye fonde og puljer
  • Guides og værktøjer til fondsansøgninger, projektarbejde m.m.
  • Månedlige webinarer med undervisning og mulighed for hjælp fra vores eksperter
  • Lukket sparringsnetværk for medlemmer med vidensdeling og hjælp

Vores eksperter ved, hvad der skal til for at rejse fondsmidler i det lokale foreningsliv, og vi gør arbejdet let for dine foreninger og øger deres chancer for succes med fundraising.

Et flerbrugerabonnement inkluderer følgende:

  • Fri og ubegrænset adgang til Fundraising Club for alle kommunens foreninger
  • 1 foredrag om året – dette udvikles i samarbejde mellem vores eksperter og jer, så det giver mest mulig gavn for jeres foreninger og lokalsamfund
  • 1 brugeradgang til Fundraising Pro , som er målrettet større organisationer og kommuner
  • Onboarding pakke, som hjælper jer med at formidle tilbuddet ud til jeres foreninger. Det vil bestå af tekstmateriale til hjemmesider, landingside for foreninger til Fundraising Club, nyhedsbrev og et velkomstwebinar.
kontakt os

Bliv medlem af Fundraising Club

Invester i et flerbrugerabonnement og bliv en del af Fundraising Club og hjælp jeres foreningsliv til at udvikle spændende og støtteværdige projekter og arbejde med fundraising.

Tøv ikke med at kontakte os, vi tilbyder en live demo, hvor I kan se vores medlemsunivers og få svar på jeres spørgsmål.

+45 93 93 62 95

kontakt@fundraisingmedia.dk