Om os

Om os

Fundraising Club er Danmarks bedste medlemssite for foreninger, der arbejder med fundraising.

Her får du målrettet information om alle relevante fonde og bliver en del af et stærkt og levende netværk, som kan være med til at løfte din fundraising til et helt nyt niveau.

Hos Fundraising Club har vi et indgående kendskab til alle danske fonde og har altid fingeren på pulsen. Vi har et tæt samarbejde med konsulentvirksomheden Aktiv Fundraising, som siden 2008 har hjulpet flere hundrede foreninger med at rejse kapital til projekter over hele landet.

Om Fundraising Club

Holdet bag

Steffen Gregersen

Steffen Gregersen

indehaver

Steffen Gregersen har arbejdet med fundraising siden 2008, hvor han startede konsulent-virksomheden Aktiv Fundraising. Steffen har et kæmpestort netværk og enorm erfaring med at samarbejde med foreninger, organisationer, kommuner og relevante fonde på området.

Liselotte Nilsson

content manager

Liselotte er vores superkompetente blæksprutte, som styrer nyhedsformidlingen på vores medlemssite. Liselotte står også for videooptagelser og styrer alle vores sociale medier med hård og kreativ hånd.

MARIA HØHRMANN JENSEN

JUNIOR manager

Maria er vores kommunikative blæksprutte. Hun sørger for at opdatere alle vore medlemmer, holder styr på fondene og meget mere. Du ser bl.a. hendes kreationer i nyhedsbreve, i sparringsnetværket og på sociale medier.

Morten Reil

Morten Reil

journalist

Morten har en skarp pen og stor erfaring som konsulent for Aktiv Fundraising og Fundraising Club. Morten er ekspert i at spørge ind og finde den rigtige vinkel, så dit fondsprojekt står fuldstændig skarpt.

Ursula Lundgreen

Ursula Lundgreen

kommunikationskonsulent

Ursula har et indgående kendskab til fundraising og projektstyring. Ursula har skrevet flere hundrede fondsansøgninger og ved præcis, hvad der skal til for at hjælpe din forening med at skaffe fondsmidler.

Historien

Fundraising Club blev stiftet i år 2000 af Lotte Jensen og Jens Hanberg Sørensen under navnet Upfrontnet.dk. Vi har igennem mere end 20 år været en af Danmarks største fundraising virksomheder og har hjulpet mange tusinde foreninger med at rejse fondsmidler.

I 2021 overtog Steffen Gregersen virksomheden, som kort efter skiftede navn til Fundraising Media ApS. Vi har stadig et tæt samarbejde med den tidligere ejer, Lotte Jensen, der driver konsulentvirksomheden Up Front Europe.

Fundraising Club er en del af virksomheden Fundraising Media ApS, som også står bag medlemsklubben Fundraising Pro for professionelle fundraisere. Vi har et tæt samarbejde med konsulentvirksomheden Aktiv Fundraising.

Fundraising Club - portræt

Bliv medlem af Danmarks bedste klub for fundraisere i dag.