Foreningstilskud.dk

Hej – og velkommen til Fundraising Club, som er vores nye navn!

Hvis du har forsøgt at besøge ForeningsTilskud.dk er du kommet til det rette sted. Vi skiftede nemlig navn tilbage i marts 2022 og hedder nu Fundraising Club. 

Har du købt medlemskab hos ForeningsTilskud.dk, er det selvfølgelig også gældende her. Du skal blot trykke på ‘LOG IND’-funktionen oppe i højre hjørne her på siden. Herefter skriver du de log ind oplysninger, du har været vant til at bruge på den gamle hjemmeside, og så har du adgang til både fondsdatabasen, nyheder i fundraising-verdenen og mange andre gode værktøjer, der vil hjælpe din fundraising-proces godt på vej.  

Hvis du har spørgsmål eller problemer med at logge ind, kan du altid skrive til kontakt@fundraisingmedia.dk – så vil vi forsøge at hjælpe dig hurtigst muligt. 

Hvorfor har vi skiftet navn? 

Tilbage i oktober 2021 overtog Steffen Gregersen Up Front Net ApS, der står bag de to websites www.foreningstilskud.dk og www.upfrontnet.dk, fra Lotte Jensen og Torben Märcher (forhenværende ejere). Sidenhen har Up Front Net ApS skiftet navn til Fundraising Media ApS, mens ForeningsTilskud er blevet til Fundraising Club og UpFrontNet er blevet til Fundraising Pro.  

Steffen, der nu er manden bag siden her, har arbejdet med fundraising siden 2008, hvor han startede konsulent-virksomheden Aktiv Fundraising, som han stadig driver den dag i dag. Her har han stor erfaring med at hjælpe foreninger, organisationer og offentlige institutioner med at skaffe finansiering til deres projekter. Fundraising Media er derfor en helt ideel tilføjelse til forretningskonceptet.  

Fremadrettet er det dermed Steffen der, sammen med hans team, driver og videreudvikler de to medlemssider – selvfølgelig med udgangspunkt i medlemmernes ønsker og behov.